SplashMob: het grootste watergevecht van Nederland in Heerlen!

Vorig jaar juli was de tweede editie, mede dankzij het prachtige weer en de tropische sfeer erom heen, al een enorm succes: de Heerlense SplashMob. Komende vrijdag 19 augustus om 16.00 uur zal op het Heerlense Pancratiusplein voor het derde jaar op rij opnieuw dit inmiddels grootste watergevecht van Nederland worden uitgevochten.

Koppeling met ‘Heerlense Studenten Introductie’

Toog vorig jaar nog een duizendtal enthousiastelingen naar Heerlen-centrum om in meer of minder aangepaste kledij en tot de tanden toe bewapend met supershookers, waterpistolen, emmers en andere attributen de tegenstander een nat pak te bezorgen, dit jaar gokt organisator Erol Öztan op het dubbele aantal deelnemers door de mega-waterbattle te koppelen met de ‘Heerlense Studenten Introductie’ die op dat moment in volle gang is.

‘Gender Equality’

Dit natste feestje van het jaar vraagt tevens aandacht voor ‘Gender Equality’ (oftewel gendergelijkheid). Want het maakt niet uit van welk geslacht je bent, wat je gender of seksuele geaardheid is… iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid. Strijd dus met ons mee en laat zien hoe we dat in Heerlen doen!

Gratis toegankelijk

Iedereen is aanstaande vrijdag welkom op dit gratis toegankelijke evenement, van peuter tot senior! Trommel dus je vrienden, collega’s en klasgenoten op of ga à la Rambo alleen de strijd aan met de rest. Net als vorig jaar wordt het waterfestijn knallend geopend door een DJ die het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats. Neem je waterpistool en gezellige strijdlust mee en dompel je onder in het avontuur dat SplashMob heet!

Laat zien dat je erbij bent via het SplashMob Facebookevent: www.facebook.com/events/954045461382042

Nog even kijken hoe het er vorig jaar aan toeing? Klik hier en bekijk de fotoserie.

 

Locatie: Pancratiusplein Heerlen
Datum: Vrijdag 19 augustus 2016
Tijd: 16.00 – 17.00 uur