‘Oranje Festival Gebrook’ viert eerste lustrum met spectaculair optreden van Brace!

Foto: Oranje Festival Gebrook

Zanger Brace, bekend van onder andere ‘The voice of Holland’ waar hij begin dit jaar finalist was, treedt als headliner op tijdens het Oranje Festival Gebrook dat dit jaar voor de vijfde keer op rij plaatsvindt. Ook Lotte Walda, Burning Down the House, Lindsay Römkens en Lil MG zijn artiesten die met Koningsdag op de markt in Hoensbroek te vinden zijn.

Niet alleen figuurlijk, ook letterlijk vuurwerk in Hoensbroek

Ook dit jaar steekt het Oranje Festival Gebrook het traditionele vuurwerk weer af op de markt in Hoensbroek. Voor de tweede keer op rij, nadat dit jaarlijkse vuurwerk daarvoor altijd nabij Kasteel Hoensbroek de lucht inging. En óók dit jaar vertrekt daaraan voorafgaand een sfeervolle lampionnenoptocht voor kinderen vanaf Kasteel Hoensbroek naar de Markt waar rond 22.00 uur de spectaculaire vuurwerkshow ontstoken wordt ter afsluiting van dit festival.

Oranje Festival Gebrook

De Markt van Hoensbroek kleurt woensdag 27 april weer oranje tijdens het Oranje Festival Gebrook.
Op de grote Oranjemarkt zullen jong en oud, amateur en prof, hun waar proberen te slijten. Samen met een groots opgezet gratis festival waar op een groot podium vanaf 13.00 uur een scala aan bekende en onbekende artiesten aantreden. Ook diverse andere activiteiten op en rondom de markt sieren het festival op: workshops, demonstraties, balletje trappen in de pannakooi, op de foto in de Koningsdag fotobooth, huifkarrijden, en een kortingactie samen met Kasteel Hoensbroek. Hapjes en drankjes ontbreken natuurlijk niet.

Programma

Het complete (podium)programma van deze dag, en verdere informatie over de Oranjemarkt zijn te vinden op www.oranjefestivalgebrook.nl.

Reacties