Ondernemers en bezoekers binnenstad Heerlen in het zonnetje gezet

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Donderdag 7 april is Parkstad Limburg door het Amerikaanse World Travel & Tourism Council – de wereldwijde autoriteit op het gebied van toerisme – uitgeroepen tot meest vooruitstrevende reisbestemming ter wereld.

Een geweldige prestatie en de perfecte aanleiding voor centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad om de ondernemers en de bezoekers van de binnenstad tijdens de weekmarkt persoonlijk te feliciteren.

De transitie van een zwarte naar een groene streek wordt door de jury van het World Travel & Tourism Council geroemd. Parkstad is een regio die zich op haar eigen manier heeft ontwikkeld met accenten op de juiste plekken. Samenwerking tussen ondernemers, inwoners, VVV en overheden zijn de afgelopen 15 jaar cruciaal geweest voor de groei van deze plek.

Heerlen Mijn Stad is een jonge centrumorganisatie die zich ten doel heeft gesteld een actieve bijdrage te leveren aan sfeer en beleving in de Heerlense binnenstad door telkens de verbinding en samenwerking aan te gaan. Zoals tijdens een gastvrije actie met de marktondernemers aanstaande dinsdag waarbij u zich kunt laten verrassen tijdens de weekmarkt. Zo lang de voorraad strekt tenminste.