Tutta Musica brengt ‘The Passion’ naar Voerendaal

Foto: Tutta Musica

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, krijgt ‘The Passion’ in 2016 een vervolg! Op vrijdag 18 maart, zaterdag 19 maart én zondag 20 maart brengt Jeugdkoor Tutta Musica, een van de beste jeugdkoren uit Limburg, het paasverhaal op een eigentijdse manier tot leven.

Aan de hand van bekende nummers uit de Nederlandse popmuziek neemt Tutta Musica de bezoeker mee in het eeuwenoude verhaal over het lijden en sterven van Jezus. Een uniek evenement voor het hele gezin in Voerendaal.

The Passion op televisie

Ieder jaar op witte donderdag vertellen Nederlandse artiesten in een live uitzending op televisie het lijdensverhaal van Jezus. Zij doen dit aan de hand van hedendaagse (Nederlandstalige) popmuziek. Ver reizen of televisiekijken om ‘The Passion’ te zien is dit jaar niet nodig. Limburg heeft een eigen versie van dit populaire evenement.

Tutta Musica brengt ‘The Passion’ naar Voerendaal

Op vrijdagavond 18 maart wordt een wit verlicht kruis door Voerendaal gedragen. Na aankomst van het kruis in de kerk van Kunrade (Voerendaal) start het eigentijds paasverhaal. 55 Kinderen en jongeren van Jeugdkoor Tutta Musica zingen nummers van onder andere Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos, Ramses Shaffy, Van Dik Hout, Nick & Simon, Bløf en Racoon. De muzikale begeleiding is in handen van een live band met professionele muzikanten. Het verhaal wordt in beeld gebracht door regionale topacteurs.
Tutta Musica behoort tot de beste jeugdkoren van Limburg en won afgelopen jaren zowel regionaal als landelijk diverse prijzen.

Naar The Passion: voorstellingen en kaarten

‘The Passion’ is geschikt voor alle leeftijden. Een unieke kans om met het hele gezin stil te staan bij de betekenis van Pasen. Beleef The Passion!

Naast de voorstelling op vrijdagavond 18 maart (start 19.00 uur), zijn er ook voorstellingen op zaterdagavond 19 maart (start 19.00 uur) en op zondagmiddag 20 maart (start 15.00 uur). De voorstelling duurt circa 1,5 uur.

Kaarten voor dit bijzondere evenement zijn voor 7 euro per stuk verkrijgbaar via www.tuttamusica.nl en bij Slagerij van der Poel (Valkenburgerweg 3, Voerendaal).