Vanaf nu inschrijven voor Euregionaal popfestival DVERS

Foto: DVERS

Op zaterdag 1 oktober 2016 vindt de achtste editie van het Euregionale popfestival DVERS plaats in Sittard. Tijdens een tweeledig programma, bestaande uit een muzikantendag en een showcasefestival, krijgen acts en professionals uit Belgisch- en Nederlands Limburg en de Duitse regio’s Aken en Niederrijn de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken en te netwerken.

Tijdens het showcasefestival zullen ruim 75 acts het podium betreden en hun kunsten vertonen aan de bezoekers en professionals uit de muziekindustrie. Acts uit bovengenoemde regio’s kunnen zich vanaf vandaag opgeven om in aanmerking te komen voor een optreden tijdens dit showcasefestival, welke in de avond plaatsvindt in en rondom het stadscentrum van Sittard.

DVERS is elk jaar op zoek naar talentvolle, nieuwe acts om zichzelf te presenteren aan een breed publiek van muziekliefhebbers en professionals van podia, festivals en boekingskantoren. Naast de reguliere programmering, welke samen wordt gesteld in samenwerking met professionals uit de Euregionale muziekindustrie, biedt organisator Stichting Popmuziek Limburg ook artiesten de kans om zichzelf aan te melden.
Muzikanten en acts uit Nederlands- en Belgisch Limburg en de Duitse regio’s Niederrijn en Aken kunnen zich vanaf vandaag opgeven om in aanmerking te komen voor een speelplek tijdens het showcasefestival.

Bands en acts kunnen zich tot 1 mei aanstaande aanmelden via de website.

Reacties