Neemt Bekkerveld zondag revanche tegen Heidebloem?

Komende zondag treedt Bekkerveld op Sportpark A gene Bek aan tegen Heidebloem, de ploeg waarvan in oktober in Geleen met 4-1 kansloos werd verloren. Bij deze eerste seizoensnederlaag van Bekkerveld waren vooral de Heidebloemspitsen Ricardo Geurts en Jeremy Lemmens de grote plaaggeesten. Laatstgenoemde is hun topscorer met 11 doelpunten.

Vorig seizoen won Bekkerveld de thuiswedstrijd met 3-2, na een spectaculaire slotfase (de 2-1, 2-2 en 3-2 werden gemaakt in blessuretijd). Ook alle voorgaande thuiswedstrijden tegen de ploeg van trainer Ed Hendriks werden door de blauw-witten uit Heerlen gewonnen.

Bekkerveld na winterpauze nog ongeslagen

De ploeg van Cooky Voorn is na de winterpauze nog ongeslagen: na een gelijkspel bij Meerssen werd er gewonnen van Minor en van SSS’18 en het team bezet inmiddels, samen met Minor, de 2e plaats op de ranglijst achter de ongenaakbare koploper Chevremont.

Het seizoen van Heidebloem gaat met horten en stoten: erg goed spel (zoals in de thuiswedstrijd tegen Bekkerveld ) werd afgewisseld met ongelooflijke uitslagen, zoals de 9-0 nederlaag bij Wittenhorst. Ook na de winterstop blijven de uitslagen wisselvallig. Afgelopen zondag werd met liefst 4-0 gewonnen van De Valk, maar de wedstrijden daarvoor werden verloren bij Wittenhorst en Sporting Heerlen.

In welke vorm Heidebloem zondag verschijnt en of Bekkerveld dan revanche zal kunnen nemen, weten we zondag rond de klok van half vijf………

Tekst: Ton Cuijpers