Roda JC klaar voor de tweede seizoenshelft!

Vanavond om 19.45 uur hervat Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion het voetbalseizoen. In deze eerste competitiewedstrijd van de Kerkradenaren in 2016 treft de ploeg AZ uit Alkmaar.

Tijdens de winterstop van een kleine 2 weken en een trainingskamp in Portugal heeft Roda JC zich versterkt met maar liefst 5 nieuwe spelers: Jordy Buijs, Ugur Inceman, Marcos Gullón, Rydell Poepon en Kristoffer Peterson.

Hoofdtrainer Darije Kalezic licht op de site van Roda JC de aangepaste selectie toe:
“Met onze nieuwe aanwinsten hebben we als club een duidelijke signaal afgegeven en een stap in de goede richting gezet. Onze bestaande selectie heeft daarmee nog betere voetballers om zich heen gekregen. Daardoor gaat de kwaliteit van de trainingen omhoog en zullen onze huidige spelers zich beter ontwikkelen. Maar het gaat ons óók helpen om onze gezamenlijke doelstelling te bereiken. Het is prettig om te zien dat iedereen binnen de club dat ook beseft en nu als één blok achter elkaar staat. Van bestuur tot de spelers én de supporters. De komende maanden zullen we onze stinkende best doen en ons elk duel optimaal voorbereiden om maximaal te presteren. Te beginnen met de wedstrijd van zaterdag!”

Van de genoemde aanwinsten is alleen Ugur Inceman vandaag nog niet speelgerechtigd, met de Turkse ex-international moet nog het nodige papierwerk behorend bij deze transfer worden afgerond.
Verder ontbreken vanavond de geblesseerde Farshad Noor en Tomi Juric in de selectie voor het duel met AZ.