‘Typhoon’ eerste naam Park City Live 2016

De organisatie van Park City Live, het 2-daags familiefestival dat dit jaar op 16 en 17 juli in het park van Bekkerveld plaats zal vinden, heeft de eerste naam bekend gemaakt van de vele artiesten die op het veld rondom de Annakerk zullen komen optreden.

Glenn de Randamie is die naam, maar de meesten zullen hem alleen kennen onder zijn artiestennaam Typhoon, een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst.
De Randamie groeide op in het Veluwse dorpje ’t Harde en komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong in een koor, zijn broers Kevin en Earlrandall rappen en zijn zus Sharon is r&b-zangeres. In 2014 verscheen 7 jaar na z’n debuutplaat Lobi Da Basi. De plaat werd niet alleen bij het hiphoppubliek gunstig ontvangen, maar ook bij een veel breder publiek van Nederlandse muziekliefhebbers. Zijn zeer goed ontvangen CD en z’n fantastisch energieke live-band zorgt dat Typhoon een graag geziene artiest is op de grote festivals. 2015 sloot hij nog af met 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall!

Typhoon en Heerlen, een unieke verbintenis

Voor Heerlen is hij helemaal bijzonder. Door 3FM werd hij gevraagd om het themalied voor Serious Request 2015 te maken. Op 7 december was bij de ochtendshow van Giel de officiële release van “Niet weglopen”. Een week later was “Niet weglopen” de 3FM Megahit. Uiteraard sloot hij SR dit jaar ook af op het eindfeest van deze actie. En dat was een echt feestje!

ParkCity Live sluit Typhoon in haar armen! WELKOM!

Reacties