Eindejaarsconference Rob Scheepers ‘Opgescheept’

Foto: Rob Scheepers

Vorig jaar bracht Rob Scheepers, o.a. bekend als dé buutreedner van de Herenzitting van het CCH, voor het eerst in zijn carrière de eindejaarsconference naar Hoensbroek; de grote zaal van Amicitia was uitverkocht en het publiek genoot met volle teugen van zijn komische verhalen en scherpe grappen.

Met zijn alledaagse humoristische blik op de wereld wist hij zijn publiek van begin tot eind te boeien. Dat succesvolle debuut smaakte naar meer, dus kon een vervolg niet uitblijven. In de eindejaarsconference 2015 genaamd ‘Opgescheept’ stormt Rob Scheepers opnieuw door het jaar heen. Waar hij het over gaat hebben? Misschien het PSV-kampioenschap? De val van kabinet Rutte II? Of de liefdesbaby van Chantal Janzen en Jeroen Pauw? Geen flauw idee waarmee we dit jaar worden opgescheept maar dat er opnieuw een stortvloed aan grappen, anekdotes en bizarre kronkels voorbijkomt, dát staat vast.

En dit jaar staat ook een bijzonder talent in het voorprogramma, namelijk zangeres Lindsay Römkens. De inmiddels 14-jarige zangeres heeft ondanks haar jonge leeftijd al een behoorlijke carrière opgebouwd. In 2012 won ze ‘The Voice of Gebrook’ tijdens het Oranje Festival Gebrook en het jaar daarop behaalde ze de battles bij ‘the Voice Kids’ in het team van Marco Borsato. Vrijdag 4 december zal ze met een fantastisch optreden het voorprogramma verzorgen van Rob Scheepers.

De eindejaarsconference ‘Opgescheept’ van Rob Scheepers vindt plaats op vrijdag 4 december in Cafe Amicitia, zaal gaat open om 19:30 uur en het voorprogramma begint om 20:15 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop € 15,00 en te koop bij Café Amicitia aan de Markt, Schoenservice Luchies Hoofdstraat 16 en Coiffeur Heunen aan de Wilhelminastraat 76 in Hoensbroek.