Anytime Fitness Heerlen Centrum in het voormalig Kantongerecht

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Waar vroeger vonnissen werden geveld, kan nu op ieder uur van de dag aan de persoonlijke fysieke gezondheid worden gewerkt. In het voormalig Kantongerecht aan de Akerstraat 108 in Heerlen-Centrum kun je sinds kort bij Anytime Fitness 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht om te sporten. Een concept dat vanuit de Verenigde staten overwaaide en inmiddels de wereld verovert.

Fitness op ieder moment

Bij Anytime Fitness kunnen leden met een speciale sleutel op elk uur van de dag terecht in het fitness & health centrum. “In de huidige tijd willen mensen kunnen sporten wanneer het ze uitkomt, ze willen niet meer gebonden zijn aan bepaalde tijden of dagen”, zegt Luke Landman die samen met zijn partner Nadine Ruijters franchisenemer is van Anytime Fitness.
Naast de 24/7 toegang staan hygiëne, persoonlijke fitness begeleiding en gezelligheid hoog in het vaandel. “Leden willen graag persoonlijke begeleiding en sporten in een schone omgeving, hier besteden we dan ook veel aandacht aan”.

Het sportcentrum is 24/7 beveiligd waardoor personeel niet altijd aanwezig hoeft te zijn. “Overdag is er op de belangrijkste momenten persoonlijke begeleiding waardoor het grootste gedeelte van de leden altijd personeel zal zien. Op sommige momenten is er geen personeel aanwezig, dan wordt alles via een camerasysteem in de gaten gehouden. Nieuwe leden worden door de trainer goed begeleid zodat ze weten hoe ze de apparatuur moeten gebruiken en er veilig mee om kunnen gaan”.

Senioren

Naast fitness met begeleiding worden er ook groepslessen aangeboden. Het lesrooster is zeer divers, van dans tot kracht, en van ‘high intensity’ tot Yoga en Pilates.
Tevens is er extra aandacht voor senioren. Op maandag- en donderdagochtend biedt Anytime Fitness seniorengym aan. Jan Ruijters, vader van Nadine en gepensioneerd fysiotherapeut geeft deze seniorengym. “De drempel om naar een fitnesscentrum te stappen is voor veel mensen nog vaak groot, en vooral voor senioren. Tijdens de seniorenlessen werken leden onder goede begeleiding en in groepsverband op een leuke en gezellige manier aan hun fitheid en vitaliteit”, aldus Nadine.

Op 12 december van 15.00 – 17.00 uur is de Grand Opening.
Als je je uiterlijk 12 december inschrijft, profiteer je nog van een levenslange korting.
Meer informatie vind je op de site.