‘Pink Peril Rollerderby’ viert haar vierde verjaardag

Foto: Pink Peril Rollerderby

Pink Peril Rollerderby wordt 4! En dat vieren ze met een speciale ‘double header’. Dus zondag 1 november niet één, maar 2 geweldige rollerderby wedstrijden bekijken in Sporthal de Varenbeuk in Heerlen.

En om deze speciale scrimmage nog specialer te maken gaat een deel van de opbrengst van de entree naar Serious Request. Ook kunnen bezoekers een extra donatie doen. Het geld dat Pink Peril verzamelt wordt tijdens Serious Request persoonlijk afgegeven bij het Glazen Huis in Heerlen centrum.

‘Ballbuster’

De eerste wedstrijd is een echte ‘ballbuster’ waarbij de heren in actie komen. Het Nederlandse mannenteam ‘The Motherf*cking Carebears’ neemt het op tegen de stoere ‘Vi-Kings Basterds’ uit Luik.
Tijdens de tweede wedstrijd komen de dames van Pink Peril zelf in actie. Zij spelen deze wedstrijd tegen de dames van de ‘Suck City Rock’n Roller Dolls’ uit Breda.

Pink Peril Rollerderby voorzittersduo Vera ‘Veggie Vera’ Eurlings en Ilona ‘Rebbelloontje’ Verblakt zijn erg tevreden met deze line up. Veggie Vera: ‘Niet alleen hebben we met de ‘Suck City Rock’n Roller Dolls’ een tegenstander van formaat weten te strikken, maar ook het Nederlandse mannenteam is bereid gevonden deze wedstrijd te komen spelen voor Serious Request. Wij hopen op veel bezoekers en een gulle gave voor het goede doel.’
Rebbelloontje vult aan: ‘Saillant detail, beide trainers van Pink Peril zullen tijdens de eerste wedstrijd in actie komen. Trainer Tim “HammerTim” Peskens voor de Belgische Vi-Kings Basterds en John “Johnny B. Rude” van de Moosdijk voor de Nederlandse ‘Motherf*cking Carebears’. Ook de wedstrijd van de dames wordt een traktatie om naar te kijken. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn en beiden willen winnen!’

Iedereen die nieuwsgiering is naar wat Roller Derby nou eigenlijk is of graag 2 gave wedstrijden wil zien is van harte welkom op 1 november. Naast de 2 kick-ass wedstrijden is er ook een loterij, kan er genoten worden van een hapje en een drankje en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de Fresh Meat training in januari. Tijdens deze training kunnen nieuwe mensen komen kennismaken met deze geweldige sport en zelf ervaren hoe het voelt om een keer op rolschaatsen te staan.

Praktische informatie:

Zondag 1 november 2015 vanaf 12.30 uur in Sporthal de Varenbeuk, Hei Carisborgweg 19, te Heerlen.
De eerste wedstrijd begint om 13.15 uur. De dames van Pink Peril komen in actie om 15.15 uur.
Prijsuitreiking om 17.30 uur.
Entree € 4,00; kinderen tot 12 jaar gratis.
Een deel van de opbrengst gaat naar Serious Request.

Lees ook:

 

Pink Peril_poster