Draag bij aan een beter ouderenbeleid in Heerlen

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Bent u 55-plusser en vitaal? Dan nodigt de gemeente Heerlen u van harte uit om deel te nemen aan het gesprek met wethouder Barry Braeken (Ouderenbeleid) in de Oranjehof op 3 november 2015. Onderwerp van gesprek: een beter ouderenbeleid.

Aangenaam en gezond mogelijk oud worden in eigen leefomgeving

Het college van de gemeente Heerlen wil in de komende jaren plannen ontwikkelen die erop gericht zijn om ouderen zo aangenaam en gezond mogelijk oud te laten worden in de eigen leefomgeving. Hoe dat zou kunnen is in de afgelopen maanden al onderzocht door middel van een enquĂȘte en gesprekken met ouderen in diverse buurten. De gemeente is benieuwd hoe vitale senioren het leven in Heerlen ervaren, wat zij waarderen in hun omgeving en wat zij missen in het aanbod dat Heerlen biedt.

Oranjehof Heerlerbaan

Wethouder Barry Braeken hoort graag uw ervaringen met het ouder worden in uw omgeving, en wat u eventueel mist om zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving te kunnen blijven wonen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai. De bijeenkomst is op dinsdag 3 november 2015, begint om 18.30 uur en vindt plaats in De Oranjehof aan de Vullingsweg 54 in Heerlen – Heerlerbaan.

Als u wilt komen dan graag even vooraf aanmelden bij de gemeente, telefonisch of per e-mail.

Reacties