Megatalent Louise Korthals met nieuwe show ‘Zonder voorbehoud!’

Louise Korthals staat op vrijdag 30 oktober in Theater Heerlen.

De cabaretière wilde in haar tweede programma ‘Zonder Voorbehoud’ wat meer ballen laten zien, en dat doet ze! Net als de recensies in de landelijke pers, die bijna niet genoeg ballen en vooral sterren lijken te hebben om deze voorstelling te belonen.

Maar liefst 3 kranten kenden alle vijf sterren toe, waaronder de Volkskrant: ‘Louise Korthals komt op in een petticoat, met pianist Erik Verwey als een zak aardappelen over haar schouder. Ze zet hem neer achter de piano, klimt op het verhoogde podium in de vorm van een pistool en zet een rock-‘n-roll in om van te watertanden’.

‘Bij Zonder Voorbehoud verveel je je geen moment. Het optimisme en de levenslust stralen ervan af. Louise Korthals beschikt niet alleen over een heerlijke podiumprésence, ze is bovendien een overtuigend allrounder; met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten, persoonlijk engagement en sterke spel pakt ze je volledig in!’ aldus de Telegraaf.

De Neerlands Hoop-jury, die aankomend talent met toekomstperspectief moet belonen, had het in 2013 zelden zo makkelijk. ‘Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.’ Oftewel: dit is een cabaretière die u op vrijdag 30 oktober absoluut niet mag missen!

LouiseKorthals__fotoAstridVerhoef_drukwerk (2)