Provinciale popwedstrijd ‘Nu of Nooit’ barst vrijdag los in de ‘Nieuwe Nor’ in Heerlen

Komende vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober organiseert Stichting Popmuziek Limburg de eerste voorrondes van de provinciale popwedstrijd ‘Nu of Nooit’.

Vijf acts uit de provincie strijden per voorronde om een plek in de finale van deze wedstrijd. En om de ultieme prijs: een optreden op Nederlands grootste en oudste popfestival, Pinkpop.
Op vrijdag 16 oktober vindt de eerste voorronde plaats in poppodium Nieuw Nor in Heerlen. Voorronde 2 vindt daags erna plaats in Muziekcentrum de Bosuil te Weert.
Beide voorrondes beginnen om 20.00 uur. Tickets zijn voor € 7,- verkrijgbaar via de websites van de poppodia.

Programma 16 oktober in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen:

  • ArVee (theater rock uit Heerlen);
  • FORGETTOFORGIVE (metalcore uit Heerlen);
  • Hey Angie (pop uit Geleen);
  • Hunting Robin (alternative uit Wittem);
  • Phoenix Ashes (hardcore uit Landgraaf).

De deuren gaan los om 20.00 uur, en het programma loopt vanaf 21.00 uur tot 01.00 uur.

Nu of Nooit

Uit ruim 65 inzendingen uit de hele provincie is een selectie gemaakt van 30 acts, die verspreid over 6 voorrondes in Roermond (ECI Cultuurfabriek), Heerlen (Nieuwe Nor), Venlo (Grenswerk), Maastricht (Muziekgieterij), Weert (Muziekcentrum De Bosuil) en Sittard (Volt) zullen strijden om de winst.
Voor de provinciale finale reizen de finalisten opnieuw af naar Heerlen: op zaterdag 12 december 2015 is de Limburgzaal van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen het podium waar de beslissing valt over het optreden op Pinkpop 2016.