Najaarskermis in Heerlen-Centrum

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vanaf vrijdag 9 tot en met woensdag 14 oktober kunnen liefhebbers van suikerspinnen, oliebollen, draaimolens en botsauto’s hun hart weer ophalen in de binnenstad van Heerlen.

Ongeveer 60 attracties en kramen, verdeeld over de Bongerd, Pancratiusplein, Promenade en Van Grunsvenplein dingen om de gunst van de kermisgangers, waarbij de Bongerd tevens plaats biedt aan het feestpaviljoen van het Heerlens Oktoberfeest.
Ook is Pancras weer van de partij, de mascotte van Heerlen Schoon waarmee je op de foto kunt gaan of in de #Zwerfie een bijzondere selfie te maken.

Attracties

Een echte publiekstrekker is ook deze kermis weer de 55 meter hoge Booster Maxx die met duizelingwekkende snelheid zijn twee giga-armen langs de toren van de Pancratiuskerk laat scheren. Op het Van Grunsvenplein staan de Impact en de Jumper die voor veel spanning en sensatie zorgen, naast de Breakdance, Hully-Gully, Super-Zweefmolen en het prachtig thema-Funhouse Northpole.
Voor de kleintjes zijn de draaimolen, de buggy’s, de teacups, de rups en de trampolines weer van de partij. Uiteraard ontbreken ook het kermiscafé, de eetkraampjes en de spellenkramen met leuke prijzen niet.

Clown Desalles en extra korting op Familiedag

Traditiegetrouw is kermiswoensdag de ‘Familiedag’. ’s Middags loopt Clown Desalles rond om de kinderen te vermaken.
Daarnaast geven kermisexploitanten extra korting op de attracties.

Openingstijden kermis Heerlen-Centrum:

• Vrijdag 9 oktober 16.00 tot 01.00 uur
• Zaterdag 10 oktober 13. 00 tot 01.00 uur
• Zondag 11 oktober 13.00 tot 24.00 uur
• Maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 oktober 14.00 tot 24.00 uur

In verband met (het opbouwen van) de kermis verschuift de donderdagmarkt van de Bongerd naar de Promenade, terwijl op zaterdag en dinsdag de levensmiddelenmarkt te vinden zal zijn op de Promenade en de Honigmanstraat. De grote dinsdagmarkt vervalt helemaal.

Reacties