Attracties voor jong en oud

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vanaf zaterdagmiddag 13 juni tot en met dinsdagavond 16 juni is de Markt en directe omgeving in Hoensbroek de standplaats van een kleine 30 kermisattracties.

Voor elk wat wils, van ‘botsauto’s’, een familieachtbaan, de ‘rupsbaan’ en de 60 meter hoge Booster-Maxx voor de wat oudere kinderen en volwassenen, tot speciale kinderattracties zoals de ‘buggy-ride’ en de alombekende draaicarrousel. Daarnaast spelletjesautomaten en snoep- en eetkramen.

De kermis is iedere dag open vanaf 14.00 uur, zondag zelfs al een uurtje eerder om 13.00 uur. Op alle dagen gaat uiterlijk om 24.00 uur de stekker uit de attracties.

Speciale activiteiten

Op zondagmiddag bezoeken Elsa en Anna van Frozen van 14.00 tot 17.30 uur de kermis van Hoensbroek, en kinderen kunnen gratis geschminkt worden op deze zondag.

Op maandag zullen Mickey en Minnie Mouse de kermis aandoen. Tussen 16.00 tot 18.00 uur kan ieder die dat wil met de twee meeste bekende muizen ter wereld op de foto.

Ook in Hoensbroek wordt de kermis dinsdag afgesloten met de ‘familiedag’. Alle kermisexploitanten geven extra korting, voor de meeste attracties is dit 3 halen, 2 betalen. ’s Avonds wordt de kermis dan omstreeks 22.00 uur afgesloten met een geweldige vuurwerkshow.

De locatie van de kermis in Hoensbroek-centrum is op de Markt en een gedeelte van de Pastoorskuilenweg en de Marktstraat.

DSCN2008

Reacties