Dier van de Week: Jaimy!

Foto: Dierenbescherming Limburg

Hallo! Jaimy is mijn naam en ik ben een superenergieke meid van ongeveer 7 jaar. Ik ga m’n verhaaltje hier lekker kort en krachtig houden want heb éigenlijk veel betere dingen te doen dan over mezelf te vertellen.

Nou Jaimy, wat heb je dan zoal te doen vraag je je misschien af. Nou: ik wandel graag, ren graag achter balletjes en piepertjes aan en ren het liefst continu mijn pootjes onder m’n lijf vandaan. Je snapt dat ik een fantastische conditie heb. Die houd ik op peil door ook momenten te kiezen om uit te rusten. Hoppa, lekker in die mand en soezen maar. Naast actief bezig zijn en lekker slapen vul ik mijn tijd graag met knuffelen met mensen. Nieuwe mensen vind ik in het begin best een beetje spannend. Heb dan even de tijd nodig om zeker te weten dat jij oké bent. Zodra ik daarvan overtuigd ben, gaan alle remmen los en ben ik het liefst continu in je gezelschap.

De mensen hier in het dierenbeschermingscentrum zijn allemaal dol op mij en gunnen mij een goed thuis.

Is wandelen, actie ondernemen en tuttelen ook helemaal jouw ding? Dan ben ik de hond waar jij naar op zoek bent, en ben jij mijn baas waar ik van gedroomd heb! Wacht niet langer en laat mijn verzorgers snel weten dat je me wilt komen ontmoeten. Je bereikt hen door een mail te sturen naar [email protected]

Zien we elkaar snel!?

jaimy

Reacties