Yes! Aod òp Nuj gaat door op woensdag 10 november 2021

Foto: Aod òp Nuj

Het was lang wachten en ook duimen. Aod òp Nuj gaat door op 10 november. Het is na anderhalf jaar corona een van de eerste grote buitenevents in Zuid-Limburg.

Het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen kleurt weer rood-geel-groen! Hiermee luiden we voor de 15 e keer de start van carnaval in Heerlen, Parkstad en omstreken in met een geweldig feest.
Net als de vorige edities is ook deze Aod òp Nuj weer gratis toegankelijk voor iedereen. Net als andere jaren wordt het evenement gedragen door de steun van onze sponsoren.

Nog maar zeven weken

De artiesten zijn al geboekt en zij staan te popelen om weer te mogen optreden voor een groot en enthousiast publiek. Het is nog maar zeven weken tot 10 november. Maar al onze vrijwilligers hebben er veel zin in en stropen de mouwen op om er samen een onvergetelijke start van de
vasteloavend van te maken.
Uiteraard zijn voor het buitenevenement de actuele veiligheidsregels leidend. Houd dan ook onze Facebookpagina facebook.com/aodopnuj en website aodopnuj.nl in de gaten voor meer informatie hierover.

Aod òp Nuj On Tour

Naast het pleinfeest kijken we ook naar de mogelijkheid om een kleine variant ‘Aod òp Nuj On Tour’ te organiseren op 10 november. Afgelopen coronajaar hebben we gezien dat dit een waardevol initiatief is om carnaval op locatie met schoolkinderen en bewoners van oudereninstellingen te vieren.
Zo brengen we de vasteloavend naar groepen die niet naar het evenement op het plein kunnen komen.

Ben jij erbij?

Luidt dan op 10 november samen met veel vastelaovesvierders uit Heerlen en de regio, Limburgse top-artiesten en de Blauw Sjuut het nieuwe carnavalsseizoen in. Tot dan!