Medtronic aantrekkelijkste werkgever

Foto: Medtronic

Medtronic, met 1200 werknemers in Zuid-Limburg, won de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2014’ in de categorie ‘Groot bedrijf’.
Bert Corten, HR Directeur van Medtronic, is uiteraard verheugd over dit resultaat: “We zijn ontzettend vereerd en trots met deze prijs, temeer omdat studenten rechtstreeks voor ons hebben gekozen. Medtronic gelooft dat investeren in huidige en toekomstige medewerkers van groot belang is, zowel voor ons bedrijf als voor de regio Zuid-Limburg. Het is een eer dat dit wordt gezien.”

De verkiezing, een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), is bedoeld als een open podium voor alle werkgevers in de provincie Limburg om in contact te komen met studenten. Enerzijds om te laten zien hoe kansrijk onze regio is, en van de andere kant als mogelijkheid om (studerende) jongeren op een eigentijdse manier kennis te laten maken met het bedrijfsleven. “De verkiezing was een uitgelezen kans voor bedrijven en instellingen om zich te profileren onder met name jongeren. Veel mooie bedrijven in de provincie zijn namelijk nog onbekend bij deze arbeidskrachten van de toekomst, en onbekend maakt onbemind. Jongeren werden dan ook aangespoord om een stem uit te brengen op hun favoriete werkgever. In totaal hebben meer dan 75 bedrijven mee gedaan aan de verkiezing en zijn meer dan 11.000 stemmen uitgebracht.”

Medtronic, met 1200 medewerkers in Zuid-Limburg, is wereldwijd marktleider op het gebied van de medische technologie (pacemakers, ICD’s, stents, hartkleppen, insulinepompen, neurostimulatoren, enz.). Voor miljoenen mensen over de hele wereld biedt Medtronic oplossingen om hun pijn te verlichten, hun gezondheid te herstellen en hun levensduur te verlengen. In Zuid-Limburg heeft Medtronic een verkoopkantoor en een internationaal distributie- en servicecentrum in Heerlen, het Bakken Research Center en een trainingscentrum in Maastricht en een productie en trainingscentrum  in Kerkrade.

LWV WINNAAR

Moonen Packaging uit Weert sleepte de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘MKB’.

Reacties