Titels voor terrassen Kasteel Terworm en Brasserie Mijn Streek

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Tijdens de derde editie van de uitverkiezing van Hét terras van het jaar’ door Chapeau Magazine zijn 2 Heerlense terrassen in de prijzen gevallen.

‘Hét terras van Limburg en de Euregio’

Grote winnaar werd het terras van Kasteel Terworm, dat zich vanaf nu ‘Hét terras van Limburg en de Euregio’ mag noemen. De jury was zeer te spreken over de ligging bij het historische kasteel langs de slotgracht in de natuur, de uitstekende bediening en de eigentijdse terrasinrichting waar je kan genieten van mooie en betaalbare wijnen, cocktails en goed eten.

‘Stadsterras van het jaar’

De prijs voor ‘het stadsterras van het jaar’ ging naar Brasserie Mijn Streek, dat zich op de vijfde verdieping van het Glaspaleis bevindt. Het is de hoogst gelegen horecagelegenheid van Heerlen, waar je vanachter een glazen balustrade een schitterend uitzicht hebt over het stadscentrum. De uitstekende bediening, prima zitcomfort, goede wijnkaart, in combinatie met de goede prijs-kwaliteit-verhouding en echte gastvrijheid waren voor de jury de doorslaggevende ingrediënten die de titel ‘stadsterras van het jaar’ voor Mijn Streek rechtvaardigden.

Wilt u ook buiten Heerlen eens heerlijk ‘terrassiëren’ tijdens de mooie dagen die ongetwijfeld nog gaan komen, dan zijn de volgende prijswinnende terrassen volgens de verkiezing van Chapeau Magazine een aanrader:

  • Het culinaire terras van het jaar: L’Auberge – Château Neercanne in Maastricht;
  • Het hotelterras van het jaar: La Butte aux Bois in Lanaken;
  • Het meest favoriete terras van het publiek en dus de publiekswinnaar van deze verkiezingen: Leeuw aan de brug in Valkenburg.

Reacties