GaiaZOO heeft haar poorten ook weer geopend

Foto: GaiaZOO Kerkrade

Ook GaiaZOO mag vanaf 19 november weer bezoekers ontvangen, iets waar het volledige GaiaZOO-team ontzettend naar heeft uitgekeken.
Wilt u de dierentuin bezoeken denk er dan wel aan om voorafgaand aan uw bezoek online een toegangsticket en aankomsttijd te reserveren.

Ook vraagt GaiaZOO iedereen om de geldende RIVM richtlijnen na te leven, die kunt u hier bekijken.

Take-away horeca open

GaiaZOO heeft ook het positieve nieuws ontvangen dat de take-away horecalocaties ook weer open mogen. U kunt dus tijdens de wandeling langs de dieren in de ZOO van een goed belegd broodje, een heerlijk dampend soepje of een smakelijke Luikse wafel genieten.
Verspreid door het park vind je diverse zitgelegenheden voor het nuttigen van je versnaperingen. Rondom de horecalocaties zijn de terrassen niet toegankelijk.

Tickets

Iedereen die gedurende de sluiting van GaiaZOO (van 5 tot en met 18 november) een ticket had gekocht, heeft bericht ontvangen van ons. Je krijgt alsnog de mogelijkheid om op een ander moment GaiaZOO te bezoeken. Heb jij deze mail gemist? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via [email protected]

Vragen

De ZOO verzoekt iedereen om alleen ├ęcht dringende vragen te stellen via [email protected]
Op de ‘veel gestelde vragen pagina’ heeft de Kerkraadse dierentuin de meest brandende vragen verzameld.
Ook via de social media, de GaiaZOO nieuwsbrief en de website houden zij iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen in de ZOO.

Reacties