Informatieavond ‘Zonnepanelenproject Parkstad’ 16 maart

Foto: Flickr

Voor iedereen die rondloopt met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen, in 2017 is onder andere in de gemeente Heerlen een groot zonnepanelenproject van start gegaan. Dat biedt een goede kans voor inwoners om te investeren in een energiezuinige woning.
Voor geïnteresseerden is aanstaande donderdag een informatieavond in het Corneliushuis in Heerlerheide. Aanvang 19.30 uur.

Zonnepanelenproject Parkstad

Het ‘Zonnepanelenproject Parkstad’ biedt 7.250 particuliere woningeigenaren in de Parkstadgemeenten de mogelijkheid om te investeren in het verduurzamen van hun huis. Het project is een uitwerking van het streven van Parkstad om in 2040 energieneutraal te zijn.

Alle particuliere woningeigenaren (ook met een smalle beurs) kunnen meedoen, evenals bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère. Voor de deelnemers wordt alles geregeld: van installatie tot service tot financiering. Inwoners sluiten hiervoor een lening af tegen een lage rente. De aflossing is lager dan de huidige energierekening. Deelnemers besparen dus kosten. U kunt de lening in vijftien jaar aflossen, maar dat mag ook sneller. Na aflossing is het volledige financiële voordeel voor de deelnemer. U krijgt 15 jaar garantie en service.

Meer informatie vindt u al op www.zonnepanelenprojectparkstad.nl.

Aanmelding

Voor een goede organisatie is het nodig om zich op te geven voor de infoavond. Dit kan door een mailtje te sturen naar: [email protected], onder vermelding van het aantal personen en de voorkeurslocatie. Mochten de infoavonden volgeboekt zijn, dan gaat gemeente Heerlen meer informatiebijeenkomsten organiseren.