CarNORval: ‘Warehouse Rave’ in de NIEUWE NOR

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Ook op carnavalszondag nadat de optocht de Pancratiusstraat heeft verlaten wordt daar op nummer 30 carnaval gevierd, maar dan ánders! Tijdens ‘CarNORval’ in poppodium NIEUWE NOR.
Dus poets je Air Maxjes maar op, haal je Aussie uit de kast want in de NIEUWE NOR is het dan raven als vanouds tijdens de traditionele ‘Warehouse Rave’. Uiteraard overladen met blacklight, neongoodies, acid smileys en dikke techno-setjes door Parkstad finest!

Tom Welling + Gino Pasarella [Minimahlzeit / Main Dish]

De eerste acts voor deze editie van onze Warehouse Rave zijn de Main Dish-mannen Tom Welling en Gino Pasarella. Het duo achter de NIEUWE NOR klassieker Minimahlzeit keert 25 maart terug op het nest met de 2e editie van het succesvol ontvangen Main Dish-concept. Dus smaakt het vanavond naar meer, kom dan na de carnaval vooral terug voor het hoofdgerecht!

DTST + Jens Manuel [Bunker Underground / Airbassradio]

In de Oefenbunker in Landgraaf schuilt niet zomaar muziek, er schuilt ook techno! Middels Bunker Underground brengt initiatiefnemer DTST diepe, donkere en rauwe techno naar Landgraaf. Wat te denken van acts als A++, Lolla Tek, Diction & Dimi Mechero, maar ook aan lokale inbreng schort het niet. Zo mag Jens Manuel na zijn verschijning tijdens Bunker Underground vanavond mee naar poppodium NIEUWE NOR voor de Warehouse Rave!