‘Golden Earing’ komende zomer op het Bekkerveld

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Zaterdag 14 januari start de kaartverkoop voor het Heerlense popfestival Park City Live dat op 8 en 9 juli plaatsvindt. Ofschoon de organisatie pas in de tweede week van januari met de eerste zes namen van de mainstage-acts naar buiten komt, is één naam inmiddels bekend. ‘Golden Earring’ staat op zondag 9 juli op het podium naast de Sint Annakerk op het ‘Park Bekkerveld’, zo lieten de Haagse rockers via hun website weten.

Drukte

De afgelopen editie van het festival was stijf uitverkocht. Zo’n 25.000 festivalgangers wisten de weg naar het stadspark in Heerlen te vinden. Dat leidde tot een ongekende drukte, zowel bij de toegangen als op het festivalterrein zelf. Te druk eigenlijk, volgens velen.
Ook de organisatie is zich daarvan bewust. Dit jaar wordt het anders, beloven ze op de website. “Wellicht was het wat te druk. Dat gaan we (…) niet meer doen. We willen het karakter van een festival in het Park behouden!”

Ook een soepeler verloop van de toegang op zaterdag krijgt prioroteit. “Dat wordt helemaal anders. We zetten in op een maximale wachttijd bij de deuren van 10 minuten. De plannen hiervoor zijn al uitgewerkt!”

Informatie

Volgende week dus de bekendmaking van de eerste 6 namen op mainstage. In de weken daarna volgen steeds nieuwe namen.
De kaartverkoop start zaterdag 14 januari om 10.00 uur met early bird weekendtickets & kidstickets (alleen via internet).

Vorig jaar was het festival binnen 2 weken uitverkocht. Omdat er dit jaar dus echt geen extra tickets in omloop komen, zullen de liefhebbers er op tijd bij moeten zijn.

Reacties