3e Kerstmannenloop door centrum van Heerlen

Foto: Kerstmannenloop Heerlen

Zaterdag 17 december wemelt het weer van gehaaste Kerstmannen in hartje Heerlen.
Stichting Foras! organiseert dan haar derde editie van dé Kerstmannenloop Heerlen, een ludieke loop of run door het centrum van Heerlen. De straten zullen (voornamelijk) rood zien door de vele lopers die gehuld in een Kerstmannenpak al wandelend, joggend of rennend over het parcours gaan.

Het startschot voor de wandelaars klinkt om 16.00 uur en voor de lopers om 16.30 uur. Voorafgaand aan het vertrek is er een gezamenlijke warming-up

Goed doel en gezelligheid

Ook dit jaar staat, naast het bijdragen aan het goede doel, een gezellig samenzijn wederom centraal tijdens de Kerstmannenloop.
Dus daag vrienden, familie of collega’s uit en neem de handschoen samen op. Gezelligheid staat voorop! Er worden ook weer een aantal leuke pauze momenten ingebouwd waar iedereen kan genieten van onder andere warme chocomelk en glühwein.
Daarna zijn de deelnemers welkom bij de afterparty bij BIJS NXT DOOR om op te warmen onder het genot van een lekkere kop warme erwtensoep. Daar worden ook de prijswinnaars van de tombola bekend gemaakt, de meest originele Kerstman uitgeroepen waarna de DJ de afterparty overneemt om er een gezamenlijk feestje van te maken.

Alle detailinformatie over de Kerstmannenloop is hier te vinden.

Inschrijven & na-inschrijving

Inschrijven kan tot en met 16 december en doe je hier.

Mocht je nog niet hebben ingeschreven en besluit je last minute toch mee te willen dan kun je nog tot zaterdag 17 december 15.30 uur na-inschrijven.