Als vanouds: komende dagen Najaarskermis in Heerlen-centrum

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vanaf vandaag vrijdag 7 tot en met woensdag 12 oktober kunnen liefhebbers van suikerspinnen, oliebollen, draaimolens en botsauto’s hun hart weer ophalen in de binnenstad van Heerlen tijdens de traditionele Najaarskermis.

Een kleine 50 attracties en kramen, verdeeld over de Bongerd, Pancratiusplein, Promenade en Burgemeester van Grunsvenplein dingen om de gunst van de kermisgangers.

Zaterdag en zondag

Op zaterdag loopt vanaf 14.00 uur Spiderman over de kermis, en iedereen kan met deze spinnenman op de foto. Tevens is er die dag een Schminkstand voor de kinderen.
Zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur vinden er verrassende en spectaculaire straattheateracts plaats op de Bongerd en op de Promenade.

Attracties

Een echte publiekstrekker is ook deze kermis weer de 55 meter hoge Booster Maxx die met duizelingwekkende snelheid zijn twee giga-armen langs de toren van de Pancratiuskerk laat scheren.
Eveneens aanwezig dit jaar is de Impact die voor veel spanning en sensatie zorgt, naast de Amazone, Breakdance, Polyp, Niagara-Adventure en het prachtig thema-Funhouse Northpole.
Voor de kleintjes zijn de draaimolen, de buggy’s, de teacups, de Mini Cars en Mini Jet en de trampolines weer van de partij. Uiteraard ontbreken ook het kermiscafé, de eetkraampjes en de spellenkramen met leuke prijzen niet.
Fans van GTST kunnen het beste op dinsdagavond de gang naar de kermis maken, op 11 oktober zal vanaf 20.30 uur Job (Jord Knotter) van deze tv-soap op de kermis aanwezig zijn. Dus zorg voor pen en papier voor een handtekening en genoeg stroom in je mobiel voor een foto.

Clown Desalles en extra korting op ‘Woensdag – Familiedag’

Traditiegetrouw is kermiswoensdag de ‘Familiedag’. ’s Middags loopt Clown Desalles rond om de kinderen te vermaken. Ook is kapitein Haak die middag van de partij en staat er een schminkstand op de kermis.
Daarnaast geven kermisexploitanten extra korting op de attracties.

Openingstijden kermis Heerlen-Centrum:

  • Vrijdag 9 oktober 16.00 tot 01.00 uur
  • Zaterdag 10 oktober 13. 00 tot 01.00 uur
  • Zondag 11 oktober 13.00 tot 24.00 uur
  • Maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 oktober 14.00 tot 24.00 uur

Reacties

Cookieinstellingen