Kaartverkoop Parade Brunssum vandaag van start

Foto: Toine Aretz

Vandaag 15 juni start de kaartverkoop voor Worldfestival Parade Brunssum. Het is nu mogelijk om tickets te kopen voor de dansvoorstellingen tijdens dit sprankelende festival.

De tickets voor de Paradevoorstellingen zijn te koop via de website www.paradebrunssum.nl.
In Brunssum kunnen bezoekers terecht bij de Paradewinkel (Kerkstraat 184), Adviesburo Van Oppen | Pelzer | Simons (Lindeplein 4h3) en bij Sigarenspeciaalzaak Hermans (Rumpenerstraat 5). Ook bij de VVV Zuid-Limburg voorverkoopadressen zijn tickets beschikbaar.

Programma voorstellingen

Het complete programma van de dansvoorstellingen is inmiddels ook bekend en te vinden op de website en in de Paradewinkel.
De opzet van de dansvoorstellingen is enigszins gewijzigd ten opzichte van de vorige editie.
De Brikke Oave biedt nu elke avond een ‘galavoorstelling’: een gevarieerde voorstelling waarin folkloregroepen afgewisseld worden met optredens van lokale dans- en muziekensembles. Tickets voor de galavoorstellingen kosten € 20.
De liefhebbers van de traditionele dansvoorstellingen kunnen hun hart ophalen in het Openluchttheater. Op het overdekte podium zal elke avond een aantal folkloregroepen optreden. De voorstellingen kosten € 15.

Over Worldfestival Parade Brunssum

Worldfestival Parade Brunssum is een vierjaarlijks folklorefestival, dat dit jaar plaatsvindt van 14 tot en met 20 juli. Tijdens het festival treedt een twintigtal folkloregroepen uit de hele wereld op. In combinatie met vele nevenactiviteiten in het Vijverpark en het centrum van Brunssum, staat dit garant voor een festival van wereldformaat. De organisatie van de Parade ligt grotendeels in handen van vrijwilligers, die worden aangestuurd door 8 bestuursleden.

Reacties