Lunchen en dineren een stukje dichter bij God

Foto: Dinner in the sky

Een gastronomisch hoogstandje aanstaande zaterdag in het centrum van Heerlen. Niet alleen figuurlijk, ook letterlijk, want de gerechten worden opgediend op een tafel die 45 meter boven het Pancratiusplein hangt.
Om u een idee te geven, ongeveer de hoogte van de naastgelegen torenspits van de Pancratiuskerk, of het dak van het Glaspaleis.

Lunchen of dineren op 45 meter hoogte. Per tafel beleven 22 gasten, onder leiding van de chefkok van restaurant Smaak & Vermaak in Heerlen, een onvergetelijke gastronomische ervaring. Hoog in de Heerlense hemel, een stukje dichter bij God, genieten van uitzonderlijke gerechten en speciaal geselecteerde wijnen. Een idee dat enkele jaren geleden in Belgiƫ ontstond en nu pas voor de tweede keer in Nederland wordt georganiseerd.

Arrangement

De gasten gaan na een welkomstdrankje, amuse en voorgerecht in restaurant Smaak & Vermaak aan boord annex tafel. Met een enorme hoogwerker wordt het aangelijnde gezelschap naar een hoogte van 45 meter gehesen, alwaar het hoofdgerecht wordt genuttigd dat in een houtskooloven aan boord is bereid. Na plusminus 45 minuten gaat het weer neerwaarts, en met beide voeten aan de grond is er een dessert en borrel in de V.I.P.-tent op het Pancratiusplein.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus heeft u trek, maar geen hoogtevrees, meldt u dan snel aan.

Reacties