Doe Maar en Rammstein op tweede dag Pinkpop

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

De Pinkpopbezoekers ontwaken zaterdag, op de tweede dag van het festival, met optredens van de Ierse zangeres Imelda May en het Britse duo Miamigo. Later op de dag beklimmen onder anderen James Morrison, Lucas Hamming, Lianne La Havas, Doe Maar en Matt Simons de diverse podia. De Duitse metalband Rammstein is de grote afsluiter op zaterdag.

Helaas is vanochtend bekend geworden dat het optreden van Ghost op Pinkpop 2016 niet door kan gaan vanwege serieuze stemproblemen van de zanger. De organisatie heeft De Staat gevraagd om de spot op de 3FM Stage op te vullen. Gisteren speelden de heren van De Staat op de Brand Bier Stage en lieten daar zien dat ze dat podium inmiddels ontgroeid zijn. De overvolle tent zag een overtuigende show van De Staat en daarmee lijkt de band meer dan klaar om Ghost waardig te vervangen.

De festivalgangers moeten rekening houden met buien en mogelijk ook onweer. Volgens Weeronline komt de zon er af en toe bij, maar kunnen de bezoekers vooral ’s middags maar beter een poncho achter de hand houden.