Leef je Passie

Adres:

Oliemolenstraat 60
Heerlen , 6416 CB
Tel. +31 (0)6 23 90 70 25

Website:

https://www.leefjepassie.com

Leef je Passie coacht, traint en behandelt om je te laten ervaren hoe het is als je je huidig leefpatroon aanpast, je hart volgt en een gelukkig leven leidt, omdat je hebt leren omgaan met wat je tegen hield om te genieten van je leven.

Ingrid Huskens

Gecertificeerd E.E.N., hypno, NES en psychosociaal therapeut, trainer en coach

De reden waarom ik Leef je Passie heb opgericht
De mensen weer in de gelegenheid te stellen connectie te maken met zichzelf.
 Iedereen is zo geconditioneerd en gefocust op het volgende doel en te behalen resultaat dat ze eigenlijk onbewust steeds verder van zichzelf zijn komen af te staan. Leef je Passie geeft je handreikingen middels gesprekken, oefeningen en andere tools om weer de connectie met jezelf te kunnen maken om hierdoor beter de beslissingen te kunnen nemen die echt vanuit je wezens kern’ bij je passen, je uit wilt dragen en ook echt gelukkig van wordt. Het uitdragen van de beslissing en wezens kern’ hoeft helemaal niet baan doorbrekend te zijn of door anderen heel erg opvallend naar voren te komen. Het is een verschuiving in jezelf een andere innerlijke blik naar het leven en situaties toe waardoor je innerlijk geluk ervaart, sterker in je vel / kracht komt te staan en beter / helder kunt verwoorden waar jij voor staat en wat jij wilt/ervaart en verlangt van dit leven.

Ik ben Ingrid Huskens-Hermens, woonachtig in Heerlen (provincie Limburg). In mijn praktijk, maar ook online, laat ik je graag weer durven kiezen voor de dingen die er voor jou werkelijk toe doen. Als Leef je Passie expert op het gebied van je passie zoeken, vinden, omarmen, toepassen, volgen en leven weet ik waar jij doorheen moet en kijk mee naar waar je nu staat en waar je heen wilt.