Paffen Uitvaartverzorging

Adres:

Dr. Poelsstraat 24
Heerlen , 6411 HH
Tel. 045 - 5320112

Website:

http://www.paffenuitvaartverzorging.nl

Als uitvaartondernemer werken wij samen met u aan een persoonlijke uitvaart.
Afscheid nemen van een dierbaar iemand is al moeilijk genoeg en daarom is een goed geregelde uitvaart belangrijk in het rouwproces.

Persoonlijke begeleiding

Wij zorgen ervoor dat het afscheid past bij de overledene zodat u het verlies kunt verwerken.
Voor ons is het belangrijk om tijdens deze korte periode u en uw familie persoonlijk te begeleiden, van overlijden tot het definitieve afscheid.

De uitvaart regelen is één van de vele zaken waar u mee te doen krijgt. Als uitvaartondernemer weten wij dat u tijdens het verdriet moeilijk kunt bepalen wat als eerste gedaan moet worden. Zo komen er zaken aan bod zoals begraven of cremeren, wel of niet opbaren, rouwdrukwerk, soort kist en bloemen.

Opbaring en rouwbezoek

Zoals bij bijna alles rondom de uitvaart bent u hier ook volledig vrij in uw keuze betreffende de locatie van een eventuele opbaring. Dit kan thuis, in een van onze twee eigen uitvaartcentra maar ook bij andere lokale uitvaartondernemers waar wij dan een volledige gast-opbaring regelen.

Als begrafenisondernemer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar 045-5320112

Wij zijn áltijd telefonisch te bereiken indien u krijgt te maken met het overlijden van een dierbaar iemand. Na het maken van een afspraak bespreken wij samen met u de mogelijkheden en wensen. Wij respecteren uw eigen inbreng omdat dit tijdens de rouwverwerking van grote waarde kan zijn.

Financiële zaken die geregeld moeten worden.

Omdat een uitvaart kosten met zich meebrengt helpen wij u graag met de financiële zaken die erbij horen.
Dat u gebonden bent aan een uitvaartverzekering bij onder andere Dela, Monuta, Ardanta, Yarden, plaatselijk Fonds of elders is een groot misverstand. U heeft zelf de keuze welke uitvaartonderneming gekozen wordt en wij nemen dan contact op met uw verzekeraar. Op die manier zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft.

U kunt bij ons ook terecht indien u geen verzekering heeft.

U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen voor een budget uitvaart, zodat u zelf kunt bepalen hoe hoog de kosten oplopen. Om onnodige verrassingen te voorkomen geven wij bij ieder onderdeel aan wat de te verwachten kosten zijn, indien gewenst maken wij voor u vooraf een transparante kostenopgaaf. Ook zijn er diverse budget uitvaartpakketten.
Voor een waardig afscheid kunt u bij ons al terecht vanaf € 1.095,00.

Paffen Uitvaartverzorging
Dr. Poelsstraat 24
6411 HH Heerlen  

Paffen Uitvaartverzorging
Breinderveldweg 17a
6365 CM Schinnen