Heerlen viert Halfvasten op ‘Ut Balkon va Sjpassemig’….

Vee & Dee op balkon V&D
Vee & Dee op balkon V&D
Foto: Heerlen.nieuws.nl

Zaterdag 25 maart aanstaande, stipt om 13.11 uur wintertijd, vindt op Ut Balkon va Sjpassemig (gelegen boven de hoofdingang van de voormalige V&D in Heerlen) een spontaan Halfvastenconcert plaats. Diverse gekende lokale/regionale artiesten zoals Lex Nelissen, Frits Pelt, accordeoniste Esra en het duo Vee & Dee treden dan op vanaf het balkonnetje op de eerste verdieping.

Verrassing

‘Organisator’ Roel Leers van het verrassingsoptreden ‘V&D blijft in Heerlen’ op carnavalszaterdag kreeg diverse enthousiaste reacties op dat initiatief. Omdat het balkonnetje door de verbouwing van het pand gaat verdwijnen leek dat toen dus een eenmalige actie.
Nu bleek het echter toch mogelijk om het balkon nóg een keer te gebruiken, en wel voor een ludiek Heerlense Halfvastenconcertje op ‘Ut Balkon va Sjpassemig’.

Jeroen Arons van het gelijknamige Heerlense muziekhuis verzorgt ook deze keer de versterkte muziek en bemenst deze terwijl Lex Nelissen het spontane programma ‘aan elkaar praat’. Ook is er achter de schermen nog druk overleg met meerdere lokale/regionale artiesten, om het aantal deelnemers nog ietsje verder uit te breiden.

Het Heerlense Halfvastenconcertje op ‘Ut Balkon va Sjpassemig’ begint morgen om exact 13.11 uur wintertijd. Het streven is om rond 14.11 uur af te ronden.
Iedereen is van harte welkom, toegang uiteraard gratis.