‘Paul en Leo’ en ‘Miserabel’ vanavond in halve finale LVK

Foto: Heerlen.Nieuws.nl/LVK

Twee weken geleden stond het Heerlens duo Vee & Dee in de eerste halve finale van het LVK. Vanavond, tijdens de derde en laatste halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer komen twee andere Heerlense vastelaovesgrootheden op het podium.

Miserable (46) en Paul & Leo (58)

Als nummer 46 treedt Herriemenie Miserabel voor het voetlicht. Met ‘Wat is dat lekker!’ zullen zij proberen door te dringen tot de finale van het LVK die precies over drie weken in hun hometown Heerlen wordt gehouden.
Bijna aan het einde, met nummer 58, zullen Paul en Leo datzelfde doel proberen te bereiken met hun vastelaovesleedje ‘Sjtumme’.

Stemmen publiek

Laten we daarom vanavond massaal gaan stemmen op deze twee liedjes. Vorig jaar lieten Paul en Leo al weten dat we daar in Heerlen te gemakkelijk over denken. Maar het stemmen door het publiek is écht noodzakelijk. Dus gewoon doen vanavond. ‘Sjtumme! Wat is dat lekker!
Zodat we vrijdag 10 februari minimaal 1, maar het liefst 3 Heerlense finalisten in het paviljoen op het Burgemeester van Grunsvenplein te zien en horen krijgen.

Stemprocedure

Vanavond is van 18.00 tot 20.00 uur de uitzending. Daarna kan van 20.00 tot 20.30 uur worden gestemd. Op zaterdag 21 januari is de herhaling van 14.00 tot 16.00 uur. Ook dan kan daarna gestemd worden van 16.00 tot 16.30 uur.
SMS naar 4422 en stem bijvoorbeeld LVKspatie46spatie58spatie54. Je stemt in dit voorbeeld op liedje 46 (Miserabel), 58 (Paul en Leo) en 54 (De Geliënde). Er moeten 3 (verschillende) liedjes worden doorgegeven anders is de sms-stem ongeldig! Denk aan de spaties. En denk in ieder geval aan de liedjes 46 en 58!

Stemt u via een ‘vaste’ telefoon, geef dan ook 3 (verschillende) liedjes door, anders is de telefoonstem ongeldig! Sluit na iedere stem af met een hekje (#). Bel naar 0909 202 70 30 en volg de instructies via de telefoon. Voer een eerste lied in en sluit af met een hekje(#). Voer het tweede lied in en sluit af met een hekje(#). Voer het derde lied in en sluit met een hekje(#) af.

U kunt per halve finale maar 1 keer een stem uitbrengen per telefoon/sms. Dus hebt u vrijdag al een stem uitgebracht via sms, dan kunt u met ditzelfde toestel op zaterdag niet nog eens een stem uitbrengen! Ditzelfde geldt voor bellen met mobiele en/of vaste telefoon.

Lees hier de exacte procedure nog eens na.

Deelnemers derde halve finale LVK:

41 De ideale sjoonzoon   – – –    Doenrade
42 Veer zeen Limburg   – – –    Limbricht
43 De Trèkpoep   – – –    Valkenburg
44 Gewoeën umdat ’t kan   – – –    Venray
45 Os Moodertaal   – – –    Grubbenvorst
46 Wat Is Dat Lekker!   – – –    Heerlen
47 Willi   – – –    Horst
48 Allemaol !   – – –    Nederweert
49 Vleugelkes   – – –    Maastricht
50 Vastelaoves leefde   – – –    Baarlo
51 Hiej geit ’t krake !!   – – –    Susteren
52 Limb(r)exit   – – –    Meerssen
53 Wat good ! (det ut Vastelaovundj es)   – – –    Weert
54 Code ‘road-gael-greun’   – – –    Hulsberg
55 Dri-j daag zènge …   – – –    Roosteren
56 Dao waer ich gelokkig van   – – –    Nuth
57 Minimaal Maximaal   – – –    Veulen
58 Sjtumme!   – – –    Heerlen
59 Haldei,..!   – – –    Maastricht
60 Tiéd van ’t jaor   – – –    Venlo