Roda-bus niet goed geparkeerd in Groningen

Roda JC slaagde er vanavond niet in om in de uitwedstrijd tegen FC Groningen voor de zevende keer op rij niet te verliezen. In het Noordlease stadion werd het 2-0 voor de noorderlingen.

Na 10 minuten bracht Mahi al de 1-0 op het scorebord. Doelman Van Leer had zijn bus zo vroeg in de wedstrijd blijkbaar nog niet goed geparkeerd.
In de rest van de wedstrijd bleek hij echter een rol van betekenis te spelen met goed keeperswerk, maar hij kon niet voorkomen dat Sörloth 2 minuten nadat hij was ingevallen twintig minuten voor het einde van de wedstrijd de 2-0 eindstand liet aantekenen.

Met deze overwinning van FC Groningen komt een einde aan de reeks van 6 wedstrijden die Roda ongeslagen afrondde.
De Kerkradenaren staan nu met 12 wedstrijden op de een-na-laatste plaats in de Eredivisie, en voelen de hete adem in hun nek van rode-lantaarn-drager Go Ahead Eagles dat morgenavond bij PSV op bezoek gaat.