Ummer Trek Foodtruckfestival: buiten of binnen bij Cultuurwerkplaats Zeezicht in Heerlen

Foto: Cultuurwerkplaats Zeezicht

Op zondag 1 mei wordt bij Cultuurwerkplaats Zeezicht voor de 2e keer het supergezellige en sfeervolle Ummer Trek festival gehouden.

Een gratis toegankelijk foodtruckfestival, een waar smulfestijn voor mond en oor, ingericht voor het hele gezin. Als het weer het toelaat zal het festival op het vrolijk ingerichte achterterrein plaatsvinden. Bij regenachtig weer heb je geen paraplu nodig, want dan verhuist Ummer Trek gewoon naar de sfeervolle festivalhal met zijn verwarmde terrassen.
Parkeerruimte is volop aanwezig bij onze altijd behulpzame buren ‘Modehuis Hendriks’.

Ummer Trek is een feest voor alle zintuigen: bij Zeezicht geniet je niet alleen van de heerlijkste hapjes en drankjes, maar ook van grappige voorstellingen in onze bioscoopbus ‘Cinema Bellevue’ en ons mobiel theater ‘La Bonbonnière’. Voor de jongsten onder ons zijn er verschillende spannende activiteiten aanwezig.

Om het plaatje compleet te maken wordt er ook gezorgd voor de juiste internationaal klinkende muzikale omlijsting: het Adell trio met zangeres Floortje brengt de stemming erin met hun gypsy/poppy muziek. Gordon Smith met zijn kompanen zorgen voor vrolijke Ierse muziek. Musac zorgt met zijn aanstekelijke Franse deuntjes voor swingende muziek voor op de dansvloer. En dan is er nog dj Janusch met zijn vrolijke deuntjes variërend van Hot Club de France tot Balkan Beats, die tussen de live optredens door plaatjes draait.

Cultuurwerkplaats Zeezicht
Schelsberg 94, Heerlen
Vanaf 11.00 uur.