Mini-concert Guido’s Orchestra op Pancratiusplein Heerlen voor Serious Request

Foto: Guy van Grinsven

Zaterdagochtend 4 juli tussen 11.15 tot 11.45 uur, voordat de hitte roet in het eten kan gaan gooien, speelt een delegatie van Guido’s Orchestra inclusief naamgever en zijn muzikale metgezelle Wendy een gratis mini-concert op het Pancratiusplein in Heerlen.

Ook de Gemeente Heerlen, SCHUNCK, event bedrijf U-Rent Audio Light Video, geluidstechnicus Guido Olischlager en Kenneth Tan Fotografie werken belangeloos mee om dit optreden mogelijk te maken.

Met deze actie proberen de initiatiefnemers en uitvoerenden al zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request/ het Rode Kruis 2015. Dit geld wordt ingezet om de jonge mensen in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever een eerlijke kans geven, om hun trauma’s te verwerken en hen door middel van educatie een goed toekomstperspectief te bieden.

Het publiek in Heerlen kan deze actie steunen door ter plekke een vrijwillige bijdrage te geven, maar het is ook mogelijk om online een bijdrage te geven via de actiepagina. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

In verband met de verwachte hoge temperaturen morgen vindt het optreden in de late ochtend plaats, zodat iedereen kan genieten van de passievolle en feestlijke muziek.