Parcours HeerlenStormt gaat dwars door NIEUWE NOR

Foto: Wim Aerdts

Het waait momenteel al behoorlijk in Heerlen, maar op zondag 30 april gaat het pas echt stormen. Tijdens de hindernisstormloop HeerlenStormt fungeert poppodium NIEUWE NOR dan zowel als sfeerpunt als hindernis.
Op deze dag stormen de deelnemers dwars door het poppodium aan de Pancratiusstraat in het centrum van Heerlen. De bestormers rennen hierbij door de zaal en via de trappen backstage. NIEUWE NOR verzorgt het licht en geluid voor de totaalbeleving, waardoor dit onderdeel van het parcours een ware uitdaging vormt.

Daarnaast zorgt de NIEUWE NOR die dag voor muzikale amusement van 12.00 tot 17.00 uur op het Schelmenhofje waar bezoekers ook consumpties kunnen nuttigen terwijl ze de bestormers voorbij zien stormen.

Wat is HeerlenStormt?

Foto: Wim Aerdts

HeerlenStormt is een nieuwe hindernissen stormloop en vindt plaats op zondag 30 april waarbij bestormers vanaf 13.00 uur rennend een parcours afleggen door de stad en natuur van Heerlen.

Er zijn parcoursen van 7 km, 14 km of 28 km te bestormen door deelnemers vanaf 16 jaar.

Ook voor scholieren tussen de 6 en 15 jaar zijn verschillende parcoursen met hindernissen ontworpen en zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zij beginnen om 12.00 uur en kunnen 2 km of 4 km rennen.

Inschrijven voor dit evenement kan via de website van HeerlenStormt.